13 Ağustos 2012 Pazartesi

Yenilen Bir Cilde Sahip Olun!


Eğer bebeğiniz varsa, uzun saatler boyunca çalışıyorsanız, sosyal hayatınıza ayıracak vaktiniz bile kalmamışsa, her sabah yüzünüzdeki yorgunluktan kurtulmak için bir kez daha mı ne yapacağınızı bilemez haldesiniz? Kendinizi nasıl hissediyorsunuz? Artık cildiniz ve sağlığınız için bir şeyler yapmanın vakti gelmedi mi? Zor ve hızlı şehir hayatına bir de stres ekleniyorsa erken yaşlılık tehlikesi altındasınız demektir. Cildinize enerji vermenin şimdi tam zamanı!

Cilt bakımı




Miskinleşmiş cildinizi tekrardan hareketlendirmek için zaman ayırmalısınız! Bu zamanın hala gelmediğini düşünüyorsanız o vakte kadar geçici olarak yapacağınız makyaj ile daha dinç bir görünüme kavuşabilirsiniz. Yaz ayları ile sadelikten ama bakımlı bir cilde kavuşmak için mat tonlar kullanmanızda fayda var. Makyaj için kullanacağınız cildinize uygun fondöten, mat pudra, şeftali tonlarında allık, parlatıcı ile kullanılan ruj sizi daha zinde gösterecektir.

Cildinizi canlandırmanın tam zamanı!


Cildinizi canlandırmak için hücreleri harekete geçirme vakti geldi! Cilt türünüze uygun cilt bakım ürünleri ile uygulayacağınız bakım veya maskeler ile dinlenmiş ve yenilenmiş bir cilde sahip olabilirsiniz.

Sağlıklı bir cilt için beslenme düzeninizi mutlaka gözden geçirin. Meysim meyve ve sebzelerini dengeli kullanarak doğal yöntemlerden de cildinizi güçlendirmeyi aksatmayın. Uzmanların sürekli uyarısı üzerine gün içerisinde 2 litre su tüketimi altına düşmeyin. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder