8 Ekim 2013 Salı

2013/2014 Gelinlik Modellleri

2013/2014 gelinlik modası hakkında edindiğim bilgileri sizinle paylaşmanın vakti geldi. Yakın bir arkadaşımın evlilik telaşına ben de ortak oldum ve yüzlerce gelinlik modelini inceledim. Bu modeller arasından en beğendiklerimi sizinle paylaşacağım. Ama öncesinde sonbahar/kış modası hakkında biraz bilgi verelim. Eskiden klasik beyaz gelinlikler vardı ve bele bağlanan kırmızı kuşakla son derece klişe bir görünüm yakalanıyordu.Şimdiyse kırmızılar, siyahlar gelinliklerde başka havalar estiriyor. Gelinliğin bir kısmının siyah bir kısmının beyaz olduğunu düşünün. Sıradışı gelinlikler bu yıl yine çok moda. Eğer siz de bir çılgınlık yapmak istiyorsanız bu gelinlik modellerine mutlaka göz atmalısınız.



Yok ben sıradışı gelinlik tercih edemem, hayalimdeki gelinlik beyazlar içerisinde bir prensesi andırmalı diyorsanız o zaman tarzınıza uygun modellere yönelmelisiniz. 2014 modasında yine fransız danteller, kabarık gelinlikler, uzun duvaklar moda olmaya devam ediyor.


Hayalinizdeki gelinliği seçerken çok zorlanabilirsiniz. Hayatınızın en anlamlı gününde en güzel siz olmalısınız. Gelinin güzelliği herkesi gölgede bırakmalı. Davetliler gelinliğiniz hakkında kulaktan kulağa çok güzel övgülerde bulunmalılar. Bunun için vücudunuza uygun gelinliği seçmek çok önemli. Seçtiğiniz gelinliği taşıyabilmelisiniz. Gelinliğinizi incilerle, pırlanta kolyelerle süsleyebilirsiniz. Gelin çiçeğinizi de seçerken kır çiçekleri olmasına özen göstermenizi öneririm. Yapay çiçek gerçekten çok yapay duruyor. 






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder