2 Ekim 2013 Çarşamba

İsim Yüzük Modelleri

Bugünlerde herkesin elinde isim yüzükler var. Bir anda moda olan isim yüzük, sevdiğiniz kişinin adını boynunuzda taşıma imkanı sunuyor. Sevdiklerinizin adlarını yüzük olarak taşıyabileceğiniz gibi kendinizin ve sevdiğiniz bir kişinin adının baş harfini de isim yüzük olarak kullanabilirsiniz. Eğer modayı yakından takip ediyorsanız isim yüzüklerin ne kadar moda olduğunu bilirsiniz.

İsim Yüzük


Yüzükler kıyafetleri tamamlayan aksesuarlardandır. Gümüş yüzük tutkunları her kıyafetlerini bir yüzükle kombinlerler. Bazıları birden çok gümüş yüzük takarak farklı bir tarz yaratır. Gümüş yüzüklerin en belirgin özelliği suda kararmamalarıdır. Pek çok sıradan yüzük suda kararırken gümüş yüzük son derece dayanıklıdır. Yüzüklerle aranız iyiyse gümüş yüzükler ve son zamanların yükselen trendi isim yüzükler sizin gözdeniz olmaya hazırlar.

Aksesuar tercihlerinizle her zaman farkınızı ortaya koymak istiyorsanız gümüş yüzükler sizin için ideal. Kıyafetinize uygun olarak seçeceğiniz bir aksesuar kıyafetinizle bütün oluşturarak çok daha güzel görünmenizi sağlayacaktır. Kadınlar güzel görünmek için birbirleriyle yarışırlar. Bu yarışta kendine güvenen ve alışverişe zaman harcayan kazanırken diğer kadınlar silik birer karaktere dönüşecektir. Eğer önceliğiniz alımlı ve zarif görünmekse bu doğrultuda üzerinize düşeni yapmanız gerekir.

Gümüş Yüzük


Moda dergilerinde karşımıza çıkan o bakımlı ve hoş kadınların kendilerine uzun saatler ayırdığını bilmek gerekir. Emek olmadan hiçbir şey olmuyor maalesef. Düzenli olarak moda dergilerini ve yeni çıkan trendleri takip ederek siz de son derece bakımlı ve zarif olabilirsiniz. Gün içerisinde yapacağınız kişisel bakımlarla cildinizi güzelleştirin ve akşamüstü arkadaşlarınızla bir kahve içmeye çıkın. Dışarı çıkarken salaş bir elbise, deri sandalet ve gümüş yüzük kombinini tercih edebilirsiniz.

Günün bütün yorgunluğunu unutmak istediğinizde işten eve döner dönmez ılık bir duş alın. Yumuşacık pijamalarınızı giyin ve kendinize şahane bir kahve yapıp güzel bir film izleyin. Film izlerken tatlı bir uykuya dalın ve yarın için enerji toplayın. Sabah uyandığınızda kendinizi pamuk gibi hissedeceksiniz. İşe giderken en sevdiğiniz elbisenizi giyin ve aksesuar olarak da gümüş yüzüklerinizi takmayı unutmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder