21 Şubat 2014 Cuma

Yeşil Konsepti

Okuduğum en ilginç yazılardan birisi bu. Okulda yaptıkları parti bana çok ilginç geldi. Öğrencileri doğaya alıştırmak için yeşil rengi kullanmaları akıllıca bir çözüm. <öğrencilere böyle bir eğlence sunarak onların bu tür ilgi alanları oluşmasını sağlayabilirler. Bunun yanında çocukların eğlenerek doğayı sevmeside mümkün tabii ki.
Okulumuzun yeşiller partisi adı altında bir gecesi var. Öğrencilerimize doğayı sevdirmeye yönelik olan bu etkinliğimizi düzenlemeyi okulumuzun müdürü bana bıraktı. Etkinliğimizde öğrenci ve öğretmenlerimiz herkes o güne özel yeşil giyinmek zorunda. Okulumuzun balo salonunda ki her yeri de yeşiller ile süsledik. Ama kadın öğretmenlerimizle büyük bir çelişkiye düştük. Bizler ne giyecektik. Gecenin formatına uygun olarak yeşil giyinmek zorundaydık. Bunun için istedik ki bir elbise beğenelim ve hepimiz aynı elbiseyi giyelim. Herkesin elbise bedenini toparladık ve Osmanbey gibi toptan giyim ürünlerini satıldığı mağazaları dolaşmaya başladık.

O bölgede onlarca toptan giyim mağazası var ve biz neredeyse hepsini dolaştık ama ne yazık ki hiçbir ürün bize olmadı. Kimi elbisenin modelini beğenemedik, bizim beğendiklerimizin de bedeni yoktu. Ya da istediğimiz tonda yeşil rengi bir türlü bulamadık. Tüm öğretmenler olarak çok sinir olduğumuz bir durumdu. Bunun üstesinden gelebilmek için toptan giyim ürünlerini nerelerden bulabileceğimize bakmaya başladık. İstanbul’un pek çok yerinde toptan giyim ürünleri satan mağaza varmış. Ancak bunlar ne yazık ki bize geçekten uzaktaydılar. Bunun için farklı yollardan istediğimiz elbiseleri bulmaya çalıştık. Çünkü ya farklı farklı giyinecektik ya da aynı elbiseyi bulmak zorundaydık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder