10 Mart 2014 Pazartesi

Yaz Modası


Kış bitiyor, yakında yaz geliyor. İlk bahar ve yaz modası ile yazılar yazılmaya, resimler paylaşılmaya başlandı bile. Hem Türkiye’de hem de dünyadaki trendleri takip etmeye çalışıyorum. Bulduğum ve paylaşmak istediğim konulardan bir yazı yazmaya karar verdim.
Özellikle bayan giyimde son dönemlerde olduğu gibi yine pastel tonları moda. Ama eskiye göre canlı modeller, çok daha özgür ve cesur tasarımlar daha ön planda diyebiliriz. Baharın gelmesi ile, ortalık canlanırken bayan giyim sektörü de canlanmaya başlıyor.


Moda dediğimizde zihnimizde genelde bugünün giysileri, geleceğin kıyafetleri akla geliyor. Ama gidişata bakarsak moda dediğimiz kavram sanırım 50’lere, 60’lara doğru gidiyor. Yani eski sitiller bayan giyimde öne çıkıyor gibi. Geçmiş yıllara göre bu sene daha çok spor giyim öne çıkıyor diyebiliriz. Özellikle atletik bir vücuda sahip olanların tercih edeceği spor kıyafetler hem rahatlığı yaşatıyor hem de bizlere şıklık ve zarafet yarışında eşlik ediyor.


Sadece kıyafetlerde değil, telefon kılıflarında da moda sürekli değişiyor. İphone 5 kılıfları renk renk, cıvıl cıvıl. Eskiden olsa daha çok tek renk ve düz iphone 5 kılıfları tercih edilirdi ama insanların yaşam tarzları değişiyor. Hayatlarımızda renk arıyoruz. Ve bu arayış rengarenk, ilginç tasarımlı iphone 5 kılıfları olarak bile karşımıza çıkıyor. İnternette yaptığım araştırmalarda çok ilginç telefon kılıfları ile karşılaşıyorum. Bazıları çok özel görüntüye sahipken, bazıları ise hiç ilgimi çekmedi diyebilirim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder