30 Temmuz 2013 Salı

Gümüş Kolyenize Uygun Kıyafet Kombini


Günlük kıyafetler, bir davet ya da özel bir gün de kıyafetlere hareket katmanın yöntemleri arasında kemer, şal, takı gibi aksesuarlar yer alıyor. Kimi zaman günlük sayılabilecek bir elbisenin üzerine takılan şık bir kemer o elbiseyi özel bir davet için ideal bir kıyafete dönüştürebiliyor. Aynı zamanda kıyafet kombinine uygun olarak takılan takılar daima şık bir görünüm elde edilmesini sağlıyor. Kimi zaman yeni kıyafet alacak vaktin ya da durumun olmaması sebebiyle pratik çözümler üretilmesi gerekiyor. İşte tam da bu durumlar için evinizde bulunduracağınız işe yarar ve daima kullanılabilir olan aksesuarlar sizin için paha biçilemez hale geliyor.

Gümüş Kolye

Aksesuar olarak takılardan bahsetmişken gümüş kolye ve yüzüklere değinmemek olmaz. Gümüş kolye ve gümüş yüzük modelleri gerek sportif tasarımları gerekse şık tasarımları ile hayatın her alanında kullanılabilirlik sağlıyor. Gümüş denilince aklınıza sadece gri renk gelmesin. Seçtiğiniz gümüş kolye ve gümüş yüzükleri isteğinize göre rose, siyah rodaj ve sarı gümüş ile tasarlatabilirsiniz. Dayanıklı ve uzun yıllar yıpranmadan duran gümüş kolye ve yüzükler her daim kullanılabilir kapasitede üretiliyor.

Gümüş Yüzük

Alacağınız takıyı kıyafetiniz ile nasıl kombinleyeceğinizi bilmeniz gerekir. Bu sayede takı kıyafet üzerinde sırıtmaz ve bir bütün oluşturur. Örneğin; dekolte kullanımında takı takmanın minik tüyoları vardır. Bir elbise ya da üst seçiminizde genellikle dekolte ön ya da arkada olur. Eğer göğüs dekolteli bir kıyafet seçilmiş ise kıyafetin sportif ya da daha ciddi ve şık olmasına göre uygun gümüş kolye seçilebilir. Derin göğüs dekoltesinde uzun zincire sahip gümüş kolye modelleri çok hoş durmaktadır. Eğer önü kapalı sırtı dekolteli bir kıyafet seçilmiş ise kolye yerine gümüş yüzük ve küpe daha etkili olacaktır. Şık bir davet için takı arıyorsanız üzerinde minik taş motifleri olan gümüş kolye ve gümüş yüzükler ideal olabilir. Sarı gümüşten yapılan ve bisiklet, kiraz ya da fil gibi motiflerde oluşan gümüş yüzük modelleri de çok şık durmaktadır. Sarı gümüş hangi takı ve model olursa olsun ayrı bir görünüm elde ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder