21 Haziran 2013 Cuma

Uyu-yabilmek İçin



Huzurlu bir uyku herkes için önemlidir. Uykusuzluk, depresyon, sinir bozukluğu, asabiyet, dikkat dağınıklığı ve bunun gibi birçok olumsuzluğa neden olur. İyi bir uykuyu bize sağlayabilecek şeyler ise dengeli besleme, stresten uzak durma gibi etmenlerin yanında huzurlu bir ortamda yaşamaktır. Uyuduğumuz yerin özellikle huzurlu ve rahat olmasına dikkat edilmelidir.

Odanızın renkleri, odanızdaki eşyalarınızın yerleşimi ve yatağınızın konforu buna ek olarak da nevresim takımlarınız size huzurlu uyuyacağınız bir uyku sunabilir.

Taç nevresim takımları

Taç nevresim takımları, kumaş dokusu, desenlerindeki enerjiklik ile size bu huzurlu uykuyu sunabilecek kalitede.


Kişi, nevresim takımını seçerken, huzurlu bir uyku uyuyup uyuyamayacağını bilerek seçim yapmalıdır. Desenlerin zevklerinize hitap etmesine özellikle dikkat edin. Deseni ilgi duyduğunuz bir desen olsun mesela. Ya da her gördüğünüzde -ama her gördüğünüzde- size renkleri ile belki enerji verebilecek bir seçim olsun veyahut yumuşak renkleri ile sizi sakinleştirebilecek bir nevresim takımı olsun seçeceğiniz. Pastel tonlarındaki pembe veya mavi renkleri mesela psikolojik olarak size bu huzuru verebilir. Diğer yandan kırmızı gibi sıcak ve yoğun renkler size enerji verebilir. Birçok rengin geometrik desenler ile kaynaştırılıp harmanlaştırıldığı bir nevresim takımı da bu anlayışta işinizi görecektir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder