26 Haziran 2013 Çarşamba

Tarihle İç İçe Bir Tatil

İstanbul Avrupa ile Asya kıtaların birleştiği noktada yer alır. Doğu ile batının bir sentezi olan bu şehir yüzlece yıllık bir geçmişe sahiptir. Şehir çağlar boyunca yüzlerce kültüre ve uygarlığa ev sahipliği yapmıştır. İstanbul günümüzde bir dünya başkentidir. İstanbul 4. yüzyıldan 20. yüzyıla kadar on altı yüzyıl boyunca dünyanın en büyük ve en önemli metropolleri arasında yer almıştır. Avrupa, Asya ve Afrika kıtalarının kesiştiği geniş bir bölgenin tartışmasız tek hakimi olarak bu süreçte dünya tarihini önemli derecede etkilemeyi başarmıştır. 1923’te Ankara’nın başkent olmasıyla köklü başkent olma özelliğini yitiren İstanbul dünya kenti olma özelliğini günümüze kadar korumuştur. Apart Otel Taksim dendiğinde Taksim’de yer alan apart otelleri anımsarız. Elmadağ otel için mükemmel bir lokasyona sahiptir.

Galata Kulesi


İstiklal Caddesi İstanbul’un en eski semtlerinden biri olan Beyoğlu’nun, Tünel ile Taksim Meydanı arasında yer alan 1.400 metre uzunluğundaki bir caddesidir. İstanbul'a gelen yabancı ve yerli ziyaretçilerin olmazsa olmaz ziyaret mekanı olan İstiklal Caddesi sabaha karşı sayılabilecek saatler dışında hemen hemen günün her saatinde her daim kalabalıktır. Bu kalabalığın bir parçası olmak için  Elmadağ Otelleri arasından Three Apples Elmadağ Residence’ı seçmelisiniz. Elmadağ Otelleri merkezi bir konuma sahip olduklarından çok tercih edilir.

Taksim Meydanı


Tatilin zevkini eşsiz mimari ile yaşamak isterseniz, tercihiniz kesinlikle Three Apples Elmadağ Otelleri olmalı. Elmadağ Residence ile kendinizi evinizde gibi hissedeceksiniz. Okulların da tatil olması ile çocuklarınızı da yanınıza alıp ailece bir tatil yapmanın zamanı geldi.
Apart otel Taksim’de çok rastlanan bir konuk evi çeşididir. Ancak Three Apples kalitesi çok rastlalan bir otel çeşidi değildir. Bu yüzden rezervasyon yaptırırken iki defa düşünün. Tatilinizin keyif içinde sürmesini ve sizi memnun etmesini istiyorsanız tercihiniz Three Apples’dan yana olmalı. Masallardan ilham alan Three Apples size masal gibi bir tatil sunuyor. Elmadağ Otel seçenekleri arasından en doğru olanın Three Apples olduğuna emin olun. Eşsiz kalite standartlarıyla siz de tatiliniz hiç bitmesin isteyeceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder